top of page
background.jpg
Talvipuistomme

Muistojen luominen yhdessä ei ole koskaan ollut helpompaa. Talvipuistomme tarjoaa viihtyisän pakopaikan kaiken ikäisille! Tule jakamaan talven taika kanssamme!

Lapin sydämessä sijaitseva Rovaniemi SnowGlow Winterpark on täydellinen talviseikkailusi kohde! 18. marraskuuta 2023 ja 20. maaliskuuta 2024 välisenä aikana puistomme tarjoaa päivittäin laajan valikoiman jännittäviä aktiviteetteja, viihdettä, herkullista ruokaa ja paljon muuta.

 

Jännittävistä ulkoilmaseikkailuista perheystävällisiin elämyksiin, Lapin herkuista viihtyisästä tunnelmasta lumoaviin talviaiheisiin alueisiin – jokaiselle löytyy jotakin nautittavaa.

​Puistomme on avoinna päivittäin! Iltapäivät sopivat täydellisesti perheille, jotka haluavat tutustua puistoon rauhassa. Illan lähestyessä puisto herää eloon tuhansien valojen välkkeeseen. 

 

​Talvipuistossamme missio on tuoda ihmisiä lähemmäksi. Olipa kyseessä romanttinen kävely, seikkailunhaluinen päivä tai vain talven kauneudesta nauttiminen, puistomme on suunniteltu kaikkien nautittavaksi yhdessä!

background.jpg
SAAVUTETTAVUUS

Puiston kuvaus

Sisäänkäyntimme on täysin esteetön. Pyrimme pitämään puiston polut auki, mutta runsaat lumisateet voivat asettaa hetkittäisiä haasteita liikkumiselle puiston sisällä esimerkiksi pyörätuolilla.

 

Liikuntarajoitteisille vieraille tarjoamme mahdollisuuden katsella sirkusesityksiämme katsomo alueelta joka ei vaadi portaita. (Kysy lisää henkilökunnalta) 

 

​Huomioi, että SnowGlow Winterpark sisältää vilkkuvia valoja, salamavaloja ja musiikkia vierailusi aikana.

snowglow-winterpark-rovaniemi-opening-18112023-photo-by-allaboutlapland-23.jpg

NÄHTÄVYYDET

  • Interaktiiviset pelit

  • Karnevaalipelit

  • Luistelu

  • Mini moottorikelkat

  • Iso lumiliukumäki

  • Body Pumper -pallot

  • Zorb-pallot

  • Paljon häikäiseviä valoja

* Jotkut aktiviteetit riippuvat sääolosuhteista. SnowGlow Winterpark pidättää kaikki oikeudet muutoksiin

Koira

avustaja koirat

Avustajakoirat ovat tervetulleita puistoon ja kaikkiin nähtävyyksiimme. 

Talvi

vessat

WC-paikat näkyvät kartalla. Aluekartta tulossa pian. Aluekartat löytyvät puiston sisäänkäynnistä.

 

bottom of page