top of page
  • pvalital

Marraskuussa 2023 Rovaniemi muuttuu lumoavan SnowGlow Winterparkin kodiksi!


Lähestyessämme lumoavaa tulevaa talvikautta, innoissamme ilmoittamme uudesta upeasta lisäyksestä pohjoiseen! Marraskuussa 2023 Rovaniemen Keskuskenttä muuntautuu talven ihmemaaksi!

Yrittäjä Tian Zhang ja paikallinen Saarni Sirkus tuovat jotain ennennäkemätöntä Rovaniemen Keskuskentälle talvikauden ajaksi marraskuusta-maaliskuuhun. Idea puistosta syntyi Zhangin huomatessa, että kaupungin keskustassa puuttuu viihtyisä ulkoilma paikka pimeimpänä talviaikana. Talviaktiviteettipuisto on kokemus, joka houkuttelee sekä turisteja että paikallisia asukkaita.

Sirkusesitykset: SnowGlow Winterparkin ytimessä sirkusareena herää eloon. Esittäjät eri puolilta maailmaa hurmaavat yleisön poikkeuksellisilla taituruuksillaan ja esityksillään.

Vuorovaikutteiset pelit: SnowGlow Winterpark tarjoaa joukon interaktiivisia pelejä, jotka sopivat kaikille! Olit sitten kilpailemassa jääradoilla tai katsomassa talvisirkusesitystä, puistossa on jotain kaikille nautittavaksi.

Kahvila ja herkkuelämykset: Talven lumouksen keskellä SnowGlow Winterparkissa on valikoima viehättäviä kahviloita ja ruokakojuja. Täydellinen tilaisuus nauttia lämpimiä juomia ja kylpeä puiston taianomaisessa tunnelmassa.

Tässä kun odotamme avajaisiamme, kutsumme sinut liittymään odotukseen. Pysy yhteydessä meihin LinkedInissä ja muilla sosiaalisen median alustoilla saadaksesi jännittäviä päivityksiä, mukaan lukien lipputarjoukset, kulissien taakse kurkistukset ja paljon muuta.127 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page